tisdag 20 april 2010

Gestaltningsprocess


Eftersom jag är på resande fot och inte kommer att vara med på dagens gestaltningsseminarium, delger jag här hur arbetet gått de senaste dagarna.
Jag har främst sysslat med att gå igenom "arkivet" av fotografier och barndomsteckningar, som jag har tänkt att använda mig av till viss del. Men jag har dragit lite med pennan också. Några nya skisser ska jag nog använda mig av. Just dessa på bilden tänker jag färglägga med akvarell, sedan skrynkla ihop och scanna in. Ska testa hur det blir i alla fall. Skälet är att jag vill se något annat än det rena och prydliga tecknandet från min sida. Det här gestaltningsprojektet ska inte vara fint och snyggt. Det är det sista det handlar om.
Jag inväntar fortfarande på svar från de tryckerier som jag skickat offertförfrågningar till. Håller dörrarna öppna för nya idéer, har absolut inte låst mig vid att det hela ska ta form som en liten tryckt barnbok.
Fram till nästa gestaltningsseminarium fortsätter jag att skissa och måla, tittar igenom mina arkiv och plockar ut bilder jag vill använda mig av. Ska även kolla på texter och anteckningar jag gjort genom åren som berör min konflikt.

Ha en bra dag!

/S